Bloempot/barbecue

Door  |  0 reacties

Bloempot barbecue
De mussen vallen niet vaak van het dak, maar als ze vallen dan slaan we massaal aan het barbecueën.

Maar eigenlijk is het zonde: zo’n vaak toch niet zo’n aantrekkelijke, en veel te grote, barbecue in je tuin. Voor die paar keer per jaar dat je hem gebruikt…

De Black Blum Hot Pot is daarom hét item van deze zomer. Wat er uitziet als een doodnormale bloempot, en dus mooi past tussen al je andere groen, tover je in een minuut om tot een multifunctionele barbecue. Ook leuk: gebruik hem niet als bloempot, maar als kruidenpot. Direct te gebruiken bij je barbecue.

Bestel deze bloempot barbecue >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *