Tas in tas

Door  |  1 reactie

Huissleutels. Check. Portemonnee. Check. Lipgloss. Check. Telefoon. Check. Zonnebril. Check.

Het is best een opgave: als je ’s ochtends een andere tas uit de kast pakt, eentje die natuurlijk past bij je outfit, moet alles over geheveld worden. En dan kan het gebeuren dat je een keer wat vergeet.

De BIB, bag-in-bag, is de ideale oplossing. BIB is en handige ‘binnen’tas van 30 x 15 cm met 10 opbergvakjes. Een tas die je in je tas stopt en als je wisselt van tas hoef je alleen de BIB over te hevelen. Je hebt alles mee én alles zit nog op dezelfde plek. Geen gegraai meer!

Lees alles over de Bag-in-Bag >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

1 reactie

  1. Anouk

    2 augustus 2011 at 23:09

    Ik ben super blij met mijn huidige tas, net nieuw haha!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *