Lente-shoppen! 9x de leukste sneakers in pasteltinten

Door  |  2 reacties

Sneakers horen in iedere schoenenkast. Het liefst verschillende modellen en kleuren. Of je er nu dagelijks op rondloopt af alleen in het weekend, het hele jaar door of alleen in de lente en zomer. Wij gingen op zoek naar de leukste sneakers in pasteltinten om je collectie dit voorjaar uit te kunnen breiden. Kijk je mee? 

Vroeger waren sneakers vooral bestemd voor sporten. Tegenwoordig beheersen ze het straatbeeld. En logisch ook. Ze lopen heerlijk en door de grote variatie in modellen en kleuren kun je je outfit er helemaal mee afmaken. Ideaal ook om mee te nemen op vakantie want of je nou een lange of een korte broek aan hebt, sneakers in pasteltinten staan hoe dan ook leuk en wandelen een stuk prettiger dan flip-flops toch?

Sneakers in pasteltinten

Alles over deze sneakers in pasteltinten

1. We beginnen met deze mintgroene leukerds van Cruijff. Mocht je fan zijn van nummer 14 dan is dit gelijk een mooi eerbetoon toch?

2. Oeh, deze klassiekers van Nike in zacht lila zijn ook super leuk. Goed te combineren met zomerse spijkerbroeken.

3. Opgestaan met een ochtendhumeur? Als je deze zachtgele sneakers aan je voeten schuift, heb je binnen no time een zonnig humeur.

4. Met deze babyblauwe Adidas-sneakers kun je naar hartenlust combineren deze zomer; zowel leuk als onder een spijkerbroek als onder een sportief jurkje of rokje.

5. Mag ik kiezen? Dan deze heel graag! Deze New Balance sneakers in lichtgrijs met roze zijn voor mij dé ideale zomersneakers.

6. Vind je pastel wel leuk, maar mag het best wat opvallen aan je voeten? Deze leren sneakers van Sacha voldoen prima.

7. Behalve babyblauwe sneakers zijn er ook nog deze LA Gear sneakers (jeugdsentiment, dat het merk nog bestaat!) in babyroze.

8. Misschien is een paar Nike Air wel een portie jeugdsentiment voor jou. Ook die zijn er in een zachte pasteltint.

9. Skechers schijnen goddelijk te lopen. Misschien dit voorjaar maar eens uitproberen dan.

Ik heb mijn (eerste) keuze al gemaakt, nummer 5 voor mij graag. Welke sneakers in pasteltinten kies jij? 

Dit artikel bevat affiliatelinks.

Reacties

Sabine, moeder van twee broers en eigenaar van website Pukster, vliegt dagelijks heen en weer tussen school, werk en keuken en heeft ook nog eens tijd om voor Like & Love (it!) op zoek te gaan naar dingetjes voor haar wishlist. Recepten zal ze ook veel delen: bakken is voor haar een fijne ontspanning te midden van alle drukte.

2 reacties

  1. Aukje

    6 april 2016 at 21:35

    Oh leuk, ik vind die gele van Nike wel wat hebben. Ik zou niet zo snel voor geel kiezen, maar volgens mij is dat nog best bij veel te combineren.

  2. Feet This

    22 oktober 2020 at 11:23

    Leuke schoenen zijn niet compleet zonder matchende sokken!!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *