De wereld in 27 vakantiedagen

Door  |  0 reacties

De wereld in 27 vakantiedagen

Heb jij ook een gigantische vakantie-wishlist en te weinig vakantiedagen? De oplossing is nabij!

Met het boek De wereld in 27 vakantiedagen, reisgids voor de werkende mens laat schrijver Johannes je in 159 pagina’s welke 27 bestemmingen minimaal realistisch zijn als werkende Nederlander, met een beperkt budget. En ja, zelfs bestemmingen als de Filippijnen en Vietnam horen daarbij. Geen steden als Rome en Lissabon. Wel Napels en Porto. Grote kans dat jouw vakantie-wishlist tijdens het lezen van dit boek met de minuut groeit!

Bestel dit boek op Bol.com >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *