Shop je rot op Ladies Day!

Door  |  2 reacties

Een dag lang shoppen in meer dan 30 webwinkels met aantrekkelijke kortingen? Dat kan op Ladies Day Online.

Ladies Day Online is het vervolg op de al succesvolle Ladies Night, georganiseerd door Love2BeMama, een blog door en voor mama’s. Aankomende vrijdag is het weer zover: van 09.00 tot 0.00 uur kun je helemaal los gaan in de aangesloten webshops.

De website van Ladies Day Online verraadt al een aantal winkels. Zo kun je voordelig kinderkleding shoppen bij Het Kleine Kinderhuisje, bomen cadeau geven via Geef een Boompje, je keukenkasten vullen met het aanbod van Alles voor je taartje, kleurrijke tassen kopen bij Kitchenette & Kitchen en je verpakkingen voor kerst vast inslaan op LeukeLintjes.nl.

Donderdagavond kun je op de website van Ladies Day Online lezen welke shops welke kortingen geven. Ga jij al in de startblokken staan?

Ga naar de website van Ladies Day Online >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

2 reacties

  1. Linda

    6 oktober 2011 at 10:38

    Bedankt voor de vermelding!

  2. Heidy

    6 oktober 2011 at 11:52

    Goed redactioneel stuk 🙂 en onzettende leuke dag!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *