O Bag: de unieke tas die je zelf samenstelt

Door  |  0 reacties

Heb jij een hele tassencollectie thuis en zou je eigenlijk nog wel een nieuwe variant kunnen gebruiken? De tassen van het Italiaanse merk O Bag kunnen dan wel eens de perfecte oplossing voor jou zijn. Je koopt een basismodel dat je door middel van verschillende handvatten en canvas binnentassen eenvoudig naar je stijl kunt aanpassen. De Italiaanse vrouwen zijn er in ieder geval al dol op!

O Bag 2

Wat is de O Bag?

Op het eerste gezicht doet de O Bag je misschien niet heel stijlvol aan. De basis is een soort rubberachtig, kaal mandje. Eenmaal uitgedost met de extra accessoires en aangepast aan je outfit heeft de tas echter zeker de cool factor!

Het merk is opgericht in 2009 vanuit de wens om kleurrijke en quirky accessoires te maken. Wat begon met een enkel horloge is inmiddels uitgegroeid tot een zeer populair merk met vooral tassen. Alles wordt ontworpen en gemaakt in Italië. De tassen zijn gefabriceerd van EVA en daardoor lichtgewicht, veerkrachtig, waterbestendig en hebben een unieke, moderne look.

Modellen en soorten

Door het unieke concept kun je jouw tas naar eigen wens samenstellen. Je kunt natuurlijk variëren passend bij je outfit of je stemming, maar je kunt ook gewoon de perfecte tas maken en daarbij blijven.

Als basis van je tas kun je kiezen uit een aantal modellen in vele verschillende kleuren. De standaard O Bag is een handtas van 39 x 33 centimeter (€44,95), maar er is inmiddels ook een mini-variant van 34 x 29 centimeter (€39,95). Daarnaast zijn er nog enkele verrassende modellen ontwikkeld zoals de O Bucket (echt een soort emmertje), de O Beach (strandtas met ingebouwd matje!) en de O pocket (een klein schoudertasje) en zijn er soms limited editions verkrijgbaar.

Personaliseer!

Wanneer je het model van de tas hebt gekozen kan het verdere personaliseren beginnen. Je moet nu nog de kleur van je tas, de soort handgrepen en de perfecte canvas binnentas kiezen. Ga jij voor een chique tas met echte leren handvatten en een effen canvas binnenkant of kies jij voor een boho variant met handvatten van touw en een leuk zomers patroon? Alles kan! En het leuke is… waarschijnlijk kom je nooit iemand tegen met exact dezelfde tas!

Nieuwsgierig geworden naar de O Bag? Je bestelt hem eenvoudig online via Obagshop.nl >>

Reacties

Lisa (26) woont voor haar werk als online marketeer en tekstschrijver in het bruisende Londen. Ze houdt enorm van eten en koken en is graag creatief bezig. Verder brengt ze vele uren online door, vooral op zoek naar nieuwe muziek, unieke vondsten op Etsy en inspirerende interieurfoto`s en recepten op Pinterest.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *