Voor hippe New York-fans

Door  |  0 reacties

Niet alleen een blikvanger op je salontafel, ook nog eens een must have New York-reisgids.

In het boek Taschen’s New York neemt de schrijfster, Angelika Taschen, je mee door een andere kant van New York. Geen Brooklyn Bridge, Central Park of Empire State Building. Niet de beste shops aan 5th Avenue.

Nee, Angelika neemt je mee langs de meest bijzondere loungebars en hotels. Ze vertelt je welke onbekende hippe restaurants je niet mag missen en vertelt in welke delhi’s zij haar ontbijt haalt. Voor de shopfanaten geeft ze haar geheime adresjes in Soho en Nolita prijs. Neem je vast een extra koffer mee?

Bestel dit boek op Bol.com >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *