Drie is teveel

Door  |  0 reacties

Drie is teveel, Jill Mansell

Hoe kan het ook anders: ook het nieuwste boek van Jill Mansell, Drie is teveel, is er weer eentje om in een ruk uit te lezen.

Het verhaal van ‘Drie is teveel’

Cass Mandeville is gelukkig. Ze presenteert een succesvol radioprogramma, is al jaren getrouwd met haar jeugdliefde Jack en samen hebben ze drie geweldige kinderen, Cleo, Sean en Sophie. Cleo is een aanstormend topmodel en Sean een succesvolle stand-up comedian. Hun jongste dochter Sophie, nu nog verborgen achter dikke brillenglazen, is duidelijk een schoonheid in de dop. In de ogen van de nationale pers is de familie Mandeville dan ook perfect.

Op een dag staat de oogverblindende journaliste Imogen op de stoep voor een interview met Cass, uitgerekend op Jacks verjaardag. Cass ontdekt dat Jack niet zo perfect is als ze dacht: Imogen is haar concurrent en haar leven blijkt als een zeepbel uit elkaar te barsten. Ze krijgt hulp uit onverwachte hoek. Lukt het Cass haar huwelijk te redden?

Wat anderen zeggen over ‘Drie is teveel’

  • Cultuur-nieuws.nl: “Dit is weer een typische Jill Mansell: Heerlijk, ontspannen en vol met humor.
    De karakters in het boek zouden zo maar je buurman of buurvrouw kunnen zijn. De schrijfster weet het geheel heel realistisch neer te zetten, waardoor het gewoon tot leven komt. Je kunt een hekel hebben aan de personagers of je leeft met ze mee.”
  • Boekreviews.nl: “Ze springt van de hak op de tak en laat daarbij de tijd vliegen, zomaar ineens is er weer een jaar voorbij. Toch leest het makkelijk weg, zoals we van Jill Mansell gewend zijn.”
  • Volkskrant: “Vol romantiek, humor en met een happy end.”

Bestel ‘Drie is teveel’ van Jill Mansell boek op Bol.com >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *