Rokjes in de winter?

Door  |  1 reactie

Met de nachtvorst in het vooruitzicht zijn rokjes not done. Of kan het stiekem toch nog wel?

Wel als je een fashionable panty, legging of maillot draagt. Of beenwarmers. Maar waar vind je die, fashionable genoeg om niet voor gek versleten te worden als je ’s ochtends op het station in de koude wind staat.

Op Silkinabox.nl, het walhalla op het gebied van trendy beenmode. We vergaapten ons aan de panty’s met animal print – die helemaal in zijn dit jaar – en hadden het liefst meteen ons virtuele winkelmandje helemaal volgegooid. Maar met het oog op een strenge winter zijn de wollen panty’s misschien toch een beter idee. Of de fashionable leggings. Toegegeven: niet allemaal erg goedkoop, maar ze kunnen wel net die ene finishing touch geven aan je outfit.

En terug van weggeweest: de kniekous. Op naar de winkels voor bijpassende rokjes en dito laarzen. Anders is je winteroutfit niet compleet.

Ga naar Silkinabox.nl >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

1 reactie

  1. Lisette (@csippie)

    26 oktober 2011 at 23:26

    Jaaaaaaa daar was ik al even naar op zoek.. Ik heb al een geblokte (dambord, zwart-wit) maar was in winkels tevergeefs aan het zoeken.. Tnx!!!!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *