Gadgets voor boys

Door  |  0 reacties

Op zoek naar een geschikt cadeau voor vader/broer/vriend/collega? (streep door wat niet van toepassing is)

Easybeans.com is de mannelijke variant op het zo populair Flavourites. Easy as Beans verzamelt de leukste gadgets voor mannen op één website, in een wat uitgeklede vormgeving van hun vrouwelijke zusje. Strak, zakelijk en weinig kleur. Tja, want daar houden mannen nu eenmaal van…

En uiteindelijk maakt de vormgeving niet uit. Het gaat er om dat jij dat ene cadeau vindt. Dat moet toch lukken op Easy as Beans.

Ga naar Easyasbeans.com >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *