Wakker kopje koffie

Door  |  0 reacties

De ontwerper van deze mok snapt dat menig mens ’s ochtends tijd nodig heeft om wakker te worden.

Wanneer jij met je slaperige hoofd de koffie klaar maakt en deze mok pakt, zal de mok zwart zijn met een wit slapend gezicht. Als de koffie, of thee, klaar is en je schenkt het warme goedje in deze mok, zal de zwarte mok veranderen in een witte mok met een vrolijk gezicht welke je een goede morgen wenst.

Dat is nog eens leuk wakker worden!

Ga naar GNR8.biz >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *