Originele deurmat

Door  |  0 reacties

deurmat

Ben je je saaie deurmat zat? Maak dan nu zelf een unieke variant. Hoe? Heel simpel!

Met het handige stappenplan die we vonden op Yellow Brick Home heb je binnen no time een unieke deurmat voor je deur liggen.

Hoe? Lekker zelf aan de knutsel gaan! In een handomdraai maak je een persoonlijke welkom voor de deur door er een pakkende tekst op te bestempelen. Volg de stappen in het stappenplan et voil√°: niemand die je huis meer binnenkomt zonder eerst je deurmat te bewonderen. Omdat Home is where the heart is!

Ga voor meer informatie en het stappenplan naar yellowbrickhome.com >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *