Brownies per post

Door  |  0 reacties

Post voor lekkerbekken bestel je voortaan via Browniesperpost.nl.

Iemand een hart onder de riem steken? Een vriendin die dol is op chocolade? Of jezelf verwennen? Op deze website bestel je eenvoudig online je brownies om ze vervolgens de volgende dag per post bezorgd te krijgen.

Wees niet bang dat de postbode ze stiekem al opeet, ze zitten verpakt in een onherkenbare doos. Niets dat verklapt dat er in dat pakketje een halve kilo (ja, kleinere hoeveelheden zijn niet te bestellen, maar dat is niet erg toch?) brownies met walnoot of chocolatechips zit.

Ga naar Browniesperpost.nl >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *