Zomerse tegoedbonnen

Door  |  0 reacties

Zomerse tegoedbonnen

De zomervakantie is in aanzicht, de kinderen staan te trappen. En bedenken zich wat ze allemaal gaan doen in de zomer om de tijd op te vullen.

De zomerse tegoedbonnen van Homemade Happiness helpen jou en je kinderen op weg. Deze zomerse cadeaubonnen (31 stuks plus 5 blanco) kun je downloaden voor slechts € 2,50 en onbeperkt printen. Ze helpen je de vakantie te vullen met leuke dingen. Enkele bonnen-ideetjes: een sorbet maken, uit logeren of naar het bos. En natuurlijk word je als ouder ook een beetje geholpen, want er zijn speciale klusjes-bonnen. Eindelijk iemand die je helpt bij de tuin, of die zijn eigen kamer opruimt.

Leuk & nuttig!

Download de zomerse tegoednonnen op Homemade Happiness >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *