Vlinders voor altijd

Door  |  0 reacties

Mag chicklit niet ontbreken tijdens jouw vakantie? Stop dan Vlinders voor altijd, het nieuwste boek van Jill Mansell, in je koffer.

Vlinders voor altijdJill Mansell: sinds jaar en dag dé Chicklit-koningin met meer dan een miljoen verkochte exemplaren in Nederland. En nu komt deze geweldige schrijfster net voor de zomervakantie met een nieuw boek: Vlinders voor altijd.

In haar nieuwe boek keert Lara terug naar haar geboortestad, waar bijna niemand haar herkent. Alleen haar vroegere hartsvriendin Evie en dat ene vroegere vriendje, dat nog steeds haar hoofd op hol brengt en de vlinders in haar bik weer tevoorschijn brengt.

Zwijmel jij mee vanaf je ligbedje?

Bestel dit boek op Bol.com >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *