Celebrate, Pippa Middleton

Door  |  0 reacties

Pippa Middleton vond zichzelf nog niet bekend genoeg, en dus komt ze nu met een eigen boek. Toegegeven: Celebrate (Pippa Middleton) is wel echt een leuk en inspirerend boek. Ook als de schrijfster niet bekend was geweest.

Celebrate is een boek vol eenvoudige, creatieve ideeën voor feestjes in alle seizoenen. Het neemt je mee op een praktische en inspirerende reis langs alle mogelijke feestdagen. Uiteraard met speciale aandacht voor de Britse tradities (en dat zijn er best veel blijkt!). De focus ligt op tradities en rituelen en op het samenbrengen van vrienden en familie. Celebrate bevat recepten, zelfmaakideeën, spellen en tips om te entertainen: van nieuwjaarsavond tot het Engelse Bonfire Night en van kinderpartijtjes tot barbecues. Ofwel: een musthave voor de komende maand.

Celebrate: Pippa Middleton aan het woord

Celebrate Pippa Middleton“Celebrate is ontworpen als uitgebreide gids voor het organiseren van feesten thuis, en is gebaseerd op mijn ervaring in het partybedrijf van mijn familie, Party Pieces, en mijn werk voor een Londense evenementenorganisatie. Het is een handige en praktische tocht langs Brits getinte feestelijkheden en ik hoop dat het een welkome bron van inspiratie en ideeën is waarvan de meeste je niet te veel geld kosten. Entertainen kan op elke schaal stressvol en uitdagend zijn, dus dit boek gaat vooral over manieren om te organiseren én ervan te genieten. Ik hoop dat je dit ziet als een feelgood-boek met ideeën waar je elke maand naar uit kunt kijken en die blijvende, blije herinneringen geven, of het nou aan een tafel vol kaarsen is in de winter, buiten op een kleedje in de zomer, of in de herfst op een met bladeren bedekt bankje met een warme versnapering in de hand.”

Benieuwd? Celebrate (Pippa Middleton) ligt vanaf vandaag in de winkels. Precies op tijd voor de feestmaand!

Bestel dit boek op Bol.com >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *