Perfecte kerstdiner recepten

Door  |  0 reacties

Zit je met je handen in je haar omdat je nog steeds niet weet wat je je (schoon)familie voor moet zetten tijdens het kerstdiner? Recepten gezocht voor een romantische kerstavond?

Heb jij elk jaar stress om het kerstmenu? Ben je inspiratieloos omdat je al 100x op ‘kerstdiner recepten’ hebt ge-Googled? Schiet nog even niet in paniek, maar download dan de app ‘Kerstgerechten’ van VrouwOnline. Met 89 speciaal voor jou geselecteerde kerstdiner recepten.

Recepten voor fijnproevers, maar ook voor de snelle kok. Kerstdiner recepten voor mensen die van klassiekers houden en recepten voor de zoetekauwen onder ons. Recepten waarvoor je uren in de keuken staat (uiteraard met Last Christmas op de achtergrond én een goed wijntje) en recepten die je in een oogwenk op tafel kunt zetten.

Kerstdiner in een handomdraai

Heb jij je drie- of zelfs viergangen kerstmenu uitgezocht? (en dat gaat makkelijk met de uitgebreide zoekmogelijkheden) VrouwOnline maakt het nog makkelijker voor je. Met een druk op je touchscreen wordt er een op maat gemaakte boodschappenlijst gegenereerd. Inkopen in huis? Bind je schort om en zet je iPad op het aanrecht. Volg de stappen van de app en laat de kookklok je waarschuwen als je gevulde eendenkuiken met vijgen uit de oven mag.

Extra in de app: alles over kerstetiquettes en tafelschikking. Lees ook de handige aankleedtips voor een feestelijke tafel.

Top 10 kerstdiner recepten

Wat onze favoriete kerstdiner recepten zijn? Check de top 10 (in willekeurige volgorde) van Like & Love (it!)!

  • Kruidensoep met zalm en haring
  • Scampisalade met appel en venkel
  • Gevulde kalfsborst met honingappeltjes
  • Oesters met sinaasappel en pepertjes
  • Champagnerisotto met gebakken snoekbaars
  • Steak met gepocheerde peertjes
  • Gevulde eendenfilet met vijgen
  • Chocolade-abrikozen crumble
  • Trifle met mascarpone & appel
  • Panna cotta met coulis van bosvruchten

Goedkoop is de app overigens niet, deze kost € 2,69. Maar zeg nu zelf: alles voor een perfect kerstdiner toch?

Download de app in de iTunes Store >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *