Chocoladebijbel

Door  |  0 reacties

We dachten dat het Nutella Kookboek dé chocoladebijbel was, maar toen hadden we dit kook- en bakboek nog niet gezien.

chocoladebijbelAls één boek de naam Chocoladebijbel mag dragen dan is het wel het boek dat deze naam ook op de cover heeft staan. Deze Chocoladebijbel dateert al uit 2009, maar is echt niet verouderd. Sterker nog: als je een zoetekauw bent, verdient deze een ereplaats in je keuken.

Chocoladebijbel: 290 chocolade-recepten

Het boek is gestart als ode aan de chocoladeliefhebber en bevat maat liefst 290 (!) recepten met chocolade. Chocoladekoekjes, chocoladetaarten, recepten met chocoladeijs, chocoladetruffels en nog meer chocolade-traktaties om je vingers bij af te likken.

Chocoladebijbel: veel beeld & informatie

Naast 290 chocoladerecepten vind je in dit boek alles over de geschiedenis van chocolade en wat maakt dat wij (vrouwen) hier zo van genieten. Verder alles over het smelten van chocolade, de beste chocoladeproducten ter wereld. En nog vee meer…

Een werkelijke musthave deze Chocoladebijbel. En dat voor slechts € 9,95.

Beste dit boek op Bol.com >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *