Kerst met Gordon Ramsey

Door  |  0 reacties

Heb jij nu al koudwatervrees voor het kerstdiner? Vier Kerst met Gordon Ramsey. Met zijn kookboek kan het niet mis gaan!

In het boek Christmas with Gordon vind je niet alleen heel veel inspiratie & handige kooktips. Nee, voor ons is het met name een must buy-boek door de 75 niet-te-falen recepten. 75 recepten die opgedeeld zijn in 5 ‘Kerstfeesten’ gebaseerd op het hoofdmenu – kalkoen, gans, rundvlees, ham of zeebaars – van jouw keuze. Alle vijf de kerstfeesten bevatten naast suggesties voor het hoofdgerecht ook recepten voor voorgerechten, bijgerechten en desserts.

Wat biedt ‘Kerst met Gordon Ramsey’ je?

Naast de 5 ‘Kerstfeesten’ vind je in dit boek – het lijkt niet op te houden hè? – goede suggesties voor ontbijt, brunch en lunches. En: je komt alles te weten over Gordons favoriete recepten & ingrediënten.

Kerst met Gordon RamseyOm de stress te verminderen geeft Gordon daarnaast heel veel advies over het vinden van de juiste etenswaren, de voorbereidingen en timing. Samen met advies over wijnen en andere dranken is dit boek een compleet naslagwerk voor als je een stressvrij kerstdiner wilt.

Mits je Engels op orde is, want helaas is dit boek niet in het Nederlands verkrijgbaar.

Wil jij Kerst met Gordon Ramsey vieren? Het boek bestel je al voor € 18,99. Toch een stuk goedkoper dan luxe uit eten gaan.
Bestel dit boek op Bol.com >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *