Een wereld vol taart

Door  |  0 reacties

Ben je dol op taarten bakken en toe aan een nieuwe uitdaging? Koop dan het boek Een wereld vol taart!.

Een wereld voor taart is alweer het derde boek van Wendy Schlagwein. Na Een jaar vol taart! in 2011 en Een leven vol taart! was het tijd voor een nieuw boek, waarin Wendy net een stapje verdergaat dan bij de eerdere boeken. Dit boek staat vooral in het teken van decoreren. Ze showt je alle ins en outs van haar bijzondere taarten.

En dat aan de hand van een ‘landkaart’. De 14 taarten in dit Een wereld vol taart zijn allen gebaseerd op landen, streken of continenten. Zo laat ze een unieke boter, kaas en eieren taart zien uit Nederland en showt ze met trots haar beren-taart uit Canada.

Een wereld vol taart, te mooi om waar te zijn?

Een wereld vol taartAls je de plaatjes ziet dan denk je ongetwijfeld “Ja, maar dat kan ik toch nooit?”. Totdat je Wendy haar duidelijke stappenplan leest, ziet wat ze heeft gebruikt en hoe ze dit heeft gedaan. Ook staat er bij elke taart een handige boodschappenlijst, voor zowel ingrediënten als benodigdheden.

Het blijft nog steeds een flinke uitdaging, maar als je echt dol bent op taarten maken dan ga je die uitdaging met alle liefde aan! Dus zeg het maar: ga jij voor de Viva le Espana, de Stars and Stripes uit Amerika, de Hakuna Matata uit Afrika of Colourful India? Je kunt het echt!

Het boek Een wereld voor taart is te koop voor € 24,99.

Bestel dit boek op Bol.com >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *