Omgeruild

Door  |  0 reacties

Omgeruild

De eerste dagen van de meivakantie belooft het weer niet veel goeds. In plaats van buiten spelen dan maar een boek lezen? Zoals Omgeruild.

Omgeruild vertelt het verhaal van de hippe Pum en de verlegen Yannick. Ze kennen elkaar niet en zijn totaal verschillend. Totdat ze op hun 13e horen dat ze niet zijn wie ze dachten te zijn: ze zijn bij hun geboorte omgewisseld. Aan Pum en Yannick de keuze bij wie ze willen wonen. Maar dat is lastig kiezen als je alleen weet wat je hebt, en niet wat je 13 jaar lang hebt gemist.

De meisjes leren elkaar kennen en komen zo ook steeds meer te weten over de families die eigenlijk hun families zijn. Een hoop verwarring voor de tieners. Om erachter te komen wat ze echt willen en wie ze zijn, nemen ze een gezamenlijk besluit…

De meisjes ontmoeten elkaar, maar hoe meer ze over hun ‘echte’ families te weten komen, hoe meer ze in de war raken. Om een beslissing te kunnen nemen over hun toekomst doen ze iets dat niemand had verwacht: ze ruilen van vakantie.

Bestel ‘Omgeruild’ op Bol.com >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *