Stationery liefde: labiketmal

Door  |  0 reacties

Labiketmal Winkel van papier - Stationery

Heb jij ook zo’n voorliefde voor stationery, 23 kladblokken op je bureau en een lade vol masking tape en wrapping paper? Check dan snel de Labiketmal. van Winkelvanpapier.nl.

Toegegeven: ook wij moesten even wennen aan de Oer-Hollandse samengestelde naam. Maar het dekt wel de lading van dit door Daniëlle Vos bedachte product.

Wat is nu precies een Labiketmal?

Een houten mal om zowel een label als een etiket mee te maken. Samen dus een labiketmal. Daniëlle kwam op dit idee door al die kaarten en stukjes inpakpapier waar ze niets mee deed.

Ik vind het zo zonde wanneer ik een leuke kaart krijg en er verder niets meer mee gebeurt. Een eenvoudige en leuke oplossing is het maken van een label van de kaart. Zeker in deze crisistijd, waarin geld besparen goed kan door hergebruik, is dit een leuke en daarbij ook unieke manier. Ook kleine restjes inpakpapier vind ik zonde om weg te doen. Met behulp van de mal kan ik hiervan unieke etiketten maken.

Over de Labiketmal

De Labiketmal is handgemaakt en vervaardigd uit berken multiplex. Hij is verkrijgbaar in twee varianten: een moderne en een chique. Je betaalt € 8,95 per mal of € 14,95 voor een setje met beiden. Aangezien je dat dure restje papier niet langer meer hoeft weg te gooien, maar kunt recyclen is het stiekem best een koopje.

Bestel de Labiketmal op Winkelvanpapier.nl >>

Fotografie: Perfect Portret. Inpakpapier op de foto is ook te verkrijgen bij Winkelvanpapier.nl, evenals de schaar.

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *