Medicijnkist tegen liefdesverdriet

Door  |  0 reacties

Je maakt het liever niet mee, maar af en toe breekt iemand je hart. En dat doet pijn. “Alleen tijd kan je hart weer helen,” vertellen mensen je dan, maar dat maakt het eigenlijk alleen maar erger, want tijd kun je niet versnellen.

Een studente, Melanie Chernock, was het tijd-heel-het-wel gezeur zat en begon zich af te vragen wat een gebroken hart nu werkelijk weer fixte. Chocolade, natuurlijk. En alcohol, sterke alcohol. Een beetje goede muziek om weer in een vrolijke stemming te komen is ook altijd fijn. En mocht het nu toch even niet goed gaan, dacht ze, is het wel handig om een zakje tissues bij de hand te hebben.

Melanie stopte al haar bedachte ‘medicijnen’ samen en maakte er een medicijnkoffer van, het EHGH-kist: Eerste Hulp bij Gebroken Hart. Ideaal voor als een van haar vriendinnen weer eens was gedumpt. Koffer onder de arm en mental support geven!

Zelf een medicijnkist maken

Helaas is het ontwerp van Melanie nog niet te koop, maar omdat lieve cadeaus het ook altijd wel goed doen bij een gebroken hart, is het zelf maken van een medicijnkoffer voor een vriendin wellicht een leuk plan!

Een paar ideeën voor je zelfgemaakte EHGH-kistje:

  • Brownies
  • Afbeeldingen met knappe mannen om naar te staren
  • Een lijstje waarop je vriendin alle slechte eigenschappen van de hartenbreker kan invullen
  • Een spiegeltje met daarop de woorden ‘Hello gorgeous’ voor zelfvertrouwen
  • Een fles wodka, port of whisky
  • CD met nummers als ‘I don’t care’ van Icona Pop
  • Opsomming met alle geweldige eigenschappen van de persoon met een gebroken hart
  • Pakjes tissues met foto’s van jullie vriendinnengroep erop geplakt
  • Een moppenboekje

Meer inspiratie nodig? Bekijk de medicijnkist van Melanie >>

Reacties

Laura (20) is derdejaars studente psychologie. Ze kan eigenlijk niet zonder haar katten. In haar vrije tijd is ze vaak aan het schrijven, hardlopen, lezen of muziek aan het maken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *