Handige agenda app

Door  |  0 reacties

Handige agenda app

Na de uiterst simpele to do-app, komen de makers van Any.DO nu met een handige agenda app. Wij zijn om!

Het is misschien een beetje overdreven om te zeggen dat ons leven veranderde met de komst van Any.DO, maar door deze handige to do app is er nu wel eindelijk inzicht in de chaos in ons hoofd en de vele to do lijsten. Niet alleen voor Like & Love (it!), maar ook voor het werk en voor privé. Het enige was: in Any.DO liet hij wel je agenda zien, maar een echte agenda-app was het niet. En je to do-lijsten kwamen bijvoorbeeld ook niet terug in de standaard iPhone-kalender.

Handige agenda app met to do’s in één

De makers van Any.DO vonden dat kennelijk ook een gemiste kans en kwamen met een nieuwe app: Cal | Your Life. Your calendar. In deze handige app vind je wel al je to do’s terug. Het enige nadeel is dat als je taken wilt invoeren, je nog wel even switcht naar Any.DO. Idealiter zou het ook direct in je agenda moeten kunnen.

Maar buiten dat: Cal is net zo fijn vormgegeven als Any.DO en je hebt zelf invloed op de vormgeving. Je taken en afspraken komen overzichtelijk terug en je ziet hoeveel vrije tijd je die dag nog te besteden hebt. Je kunt je agenda’s importeren uit iCal en ook de Google-agenda’s zijn compatible. Mocht je overstappen van iCal naar deze handige agenda app en gebruik maken van diverse agenda’s met eigen kleurtjes dan vallen deze kleurtjes wel weg. Maar verder… wij zijn om!

Wat kost deze handige agenda app?

Niets, noppes, nada! Maakt dat hem niet nog leuker?

Download de agenda app van Any.DO in de iTunes Store >>

PS: de agenda app is nu ook te verkrijgen in de Play Store.

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *