Ideaal zonnen

Door  |  0 reacties

Niets fijner dan in de zon met een boek. Maar erg gemakkelijk ligt het niet. Met de Wicked Wedge is dat verleden tijd!

Zonnen op je rug met je boek in je handen? Niet alleen vermoeiend voor je armen, je hebt ook nog eens de schaduw in je gezicht. Terwijl je net van je bleke bekkie af wilde. En ook op je buik liggen, is niet ideaal. Buiten dat je ook geen witte buik wilt.

Dat moet beter kunnen, dachten de makers van Wicked Wedge. De Wicked Wedge (die we vonden op iCadeau.nl) is een waterproof (strand)mat met een opblaasbaar loungekussen als ruggensteun. Gewoon even opblazen met je mond of een pompje, even kiezen of je rechtop of licht gebogen wil zitten en voilà.

Niet alleen ideaal voor een boek in de zon trouwens, maar ook een trouw maatje op festivals. Lekker loungen op het gras terwijl je geniet van de muziek. En ideaal: de Wicked Wedge is makkelijk op te vouwen en past daardoor makkelijk in je handtas.

Bestel de Wicked Wedge >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *