Troost in je broekzak

Door  |  0 reacties

Er zijn dagen waarop het niet mee zit. Je staat op met een bad hair day of een enorme kater, bent een kwartier aan het zoeken naar je sleutelbos en verregent vervolgens onderweg naar je werk.

Ontwerpster Kim Welling bedacht iets leuks dat je kan helpen op dat soort dagen: The Instant Comfort Pocket Box. Ze maakte twee luciferdoosjes met daarin een door haar ontworpen illustratie, bedoeld om je dag beter te maken. En omdat luciferdoosjes klein zijn, kun je ze eenvoudig meenemen.

Op doosje nummer één staat: Everything will be ok. En versie twee vertelt je: You look wonderful today! Als deze troostdoosjes je niet opvrolijken, weten wij het ook niet meer.

Maar.. eerst zelf de troostdoosjes elkaar zetten

Heel leuk die troostdoosjes, maar de beste manier om jezelf op te vrolijken is natuurlijk een beetje afleiding. Daarom vallen de Instant Comfort Pocket Boxes niet kant en klaar in je brievenbus, maar als een pakketje dat je zelf in elkaar mag zetten.

Alles wat je nodig hebt voor de troostdoosjes zit erin: de illustraties, twee luciferdoosjes, karton én een duidelijke instructie. Zo moet het in elkaar zetten zelfs op de vreselijkste dagen nog lukken!

Bestel hier het pakketje voor de troostdoosjes >>

Reacties

Laura (20) is derdejaars studente psychologie. Ze kan eigenlijk niet zonder haar katten. In haar vrije tijd is ze vaak aan het schrijven, hardlopen, lezen of muziek aan het maken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *