Mjammmie… chocoladefondue!

Door  |  0 reacties

Het voornemen was om nog een paar kilo af te vallen voor de komende vakantie. Maar tegen de chocoladedip van Chocolate Company ‘nee’ zeggen is toch onmogelijk? Wie is er nu niet dol op chocoladefondue?

Het is onvermijdelijk, als je naar de website van Chocolate Company gaat, dan ga je voor de bijl. Zeker als je de schattige potjes met ‘Hotchocdip’ zit voor een geslaagd avondje chocoladefondue.

Chocoladefondue in een handomdraai

De Hotchocdip is wat ons betreft de beste uitvinding op het gebied van chocoladefondue. Je hebt geen tal van ingrediënten nodig voor je de beste chocoladip nodig hebt.

De potjes (a € 9,95) bevatten een grote bonk chocolade die je au bain marie kunt opwarmen. Binnen 10 minuten heb je vloeibare chocolade om mee te dippen. Spekjes, aardbeien, kersen, lange vingers, banaan… alles wat jij wilt!

Hergebruik

chocoladefondue hotchocdipHoewel de potjes (die eruit zien als verfblikjes, met een enorm leuke verpakking) vrij klein zijn, is het knap als je deze in een keer op kunt (tenzij je hem deelt met al je vrienden en vriendinnen, maar waarom niet lekker voor jezelf met een goede film erbij?).

De potjes zijn echter herbruikbaar. Laat de chocolade afkoelen en verharden en zet hem weer terug in de kast. Zodra je weer behoefte hebt aan een dosis chocolade tover je hem weer tevoorschijn.

Keuzes, keuzes, keuzes!

Er zijn maar liefst 20 samen hotchocdip waar je uit kunt kiezen. Een bijna onmogelijke keuze, want tiramisu klinkt toch net zo lekker als cookie coconut? En wat dacht je van speculoos of vanilla crunchie cookie?

Wij gaan dit najaar een chocoladefondue inplannen voor een berg vrienden, zodat we ze allemaal kunnen testen. Mjammie!

All you need is love, but a little chocolate now and then doesn’t hurt.

Bestel de chocolade voor de chocoladefondue op Chocolate Company >>

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *