Webshop Till You Drop

Door  |  0 reacties

Gek op online shoppen, maar ook benieuwd naar de gezichten en producten achter je favoriete webshops? Kom naar Webshop Till You Drop.

Wat is Webshop Till You Drop?

Een grote fan van online kinderkleding, leuke jurkjes, design voor in huis of sieraden kopen? Op 12 en 13 oktober is het voor de tweede keer tijd voor Webshop Till You Drop in DeFabrique in Utrecht.

Tijdens dit weekend kun je offline winkelen bij de leukste webwinkels van Nederland. De kans om de producten echt vast te houden, kleding direct te passen en kennis te maken met de gepassioneerde eigenaren van de verschillende webwinkels.

DeFabrique: het perfecte decor

Webshop Till You Drop vindt plaats in DeFabrique in Utrecht. De karakteristieke en industriële sfeer van DeFabrique is het perfecte decor voor webshops en shoppers.

DeFabrique biedt een podium aan ruim 100 webwinkels, dus er is voor ieder wat wils. Zo kunnen fashionista’s onder andere terecht bij Qolors, Loopz.nu, Pepitalifestyle, LaLoods en Comfystuff.

Voor originele baby- en kinderkleding en accessoires is het leuk winkelen bij bijvoorbeeld Mini&Me, Atelier Kiddies, Aapje4Kids en Winkel van TaaTaa.

Maar er is ook schitterend design te koop op Webshop Till You Drop, zoals bij Størblends, BeterLeven, Dig&Mig en Outside Wishes.

Kaartjes kopen voor Webshop Till You Drop

Kaarten voor dit winkelevenement kosten € 7,50 in de online voorverkoop. Aan de kassa bij DeFabrique betaal je € 10,-.

Ga naar de website van Webshop Till You Drop >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *