Raad het plaatje

Door  |  0 reacties

Het lijkt zo simpel: vier plaatjes met één overeenkomst en jij moet die zien te vinden.

Hoe moeilijk kan het zijn, dachten we toen we Pics Quiz gingen downloaden? Nou, best moeilijk dus. Uiteraard niet de eerste tien levels, waar kleur vaak de overeenkomst is. Maar daarna…

In dit redelijk eenvoudige spelletje weten ze je hersens goed te kraken, want zoek eens een overeenkomst tussen een rij volwassen mensen achter een computer, een bovenaanzicht van een tablet met een kop koffie, een rij kinderen achter computers en een MacBook met notitieblok.

Het is erg verleidelijk om meteen een letter te kopen, maar dit kost je 60 munten. Ter vergelijk: je verdient er drie terug bij het raden van een level. Dan gaat het hard. En natuurlijk verleiden ze je dan om meer munten te kopen (ze moeten iets, want het spel is gratis). Het is dus een uitdaging om toch wat langer na te denken, ondanks je frustratie als je hem niet ziet.

Wij hangen nu gefrustreerd in level 62 en weigeren muntjes te kopen. Hoe ver kom jij? Laat het ons even weten! (en misschien ook wel de oplossing van level 62)

Download Pics Quiz >>

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *