Borrelhapjes kalender

Door  |  0 reacties

Na het succes van de Soepkalender komt uitgeverij Snor met een nieuwe te gekke kalender: de Borrelhapjes kalender.

De medewerkers van het concept & stylingbureau Kamer 465 hadden de smaak te pakken na hun vorige kalender. En omdat ze dol zijn op borrels te drinken onder het genot van een hapje, was de keuze snel gemaakt. Er zou een borrelhapjes kalender komen. 365 recepten om iets lekkers te maken voor bij een glaasje wijn, bier of champagne. Samengesteld door alle vrienden van Kamer 465.

Natuurlijk hoef je echt niet elke dag aan de slag in de keuken. Maar waarom haal je het niet gewoon bij de vrijdagmiddagborrel in met zeven hapjes? Met deze kalender is in elk geval elke borrel geslaagd. Want als we een rijtje recepten opnoemen, krijg je meteen honger. Wedden?

Borrelhapjes kalenderEen greep uit de Borrelhapjes kalender

Haringtartaar op toast. Kiwi dadels. Camembertballetjes. Pittige maïssnacks. Kalkoen-abrikozen hapjes. Rookvlees met monchou. Gefrituurde asperges met kruidenmayonaise. Avocadobroodjes. Geitenkaas appeltaartjes.

Wij zeggen: snel bestellen deze kalender. Dan duiken wij nu alvast de keuken in, met deze kalender bij de hand.

Bestel deze ‘lekkere kalender’ op Bol.com >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *