Down to earth

Door  |  0 reacties

Het meest geweldige fotokookboek op onze kookboekenplank: Down to earth, van Sacha de Boer en Jacob-Jan Boerma.

Als je Sacha de Boer noemt, gaat er waarschijnlijk wel een belletje rinkelen. Was zij niet die van het journaal? Juist! Vorig jaar besloot zij te stoppen bij het journaal om zich te richten op haar fotocarrière.

En dit boek is een van de eerste uitkomsten. En natuurlijk niet alleen de verdiensten van Sacha, maar ook die van chefkok Jacob-Jan Boerma (restaurant de Leest).

Down to earth: recepten & tegelwijsheden

Down to earth is een prachtig fotokookboek waarbij recepten en ‘tegelwijsheden’ van Jacob-Jan, gecombineerd met de bijzondere fotografie van Sacha de Boer. De recepten in het boek zijn helemaal van deze tijd: verantwoord, eerlijk, groen, betaalbaar en gezond eten.

Ook krijg je een kijkje achter de schermen van de gerechten. Zo duikt Sacha samen met Jacob-Jan Boerma de moestuin in. Samen laten ze zien hoeveel lekkers wij eigenlijk in Nederland zelf (kunnen) verbouwen.

down to earth kookboekEen greep uit Down to earth

Lamskoteletten met karwijzaad en kerrieworteltjes. Rundertartaar met groene asperges, zilveruitjes en mosterdcrème. Pakketje muil met groenten en kruiden. Oventomaten met geitenkaas en knoflook. Gekaramelliseerde ananas.

Zeg nu zelf, dat klinkt toch best wel down to earth?

Bestel dit boek op Bol.com >>
 

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *