Winterkookboek vol winterse recepten

Door  |  0 reacties

Heb je onlangs onze review gelezen van Rudoloph’s Bakery? 24Kitchen heeft nog zo’n geweldig kookboek dat niet mag ontbreken in je verzameling: Winterkookboek.

We kunnen een hoop nadelen aan de winter noemen: het is koud, je voelt je als een Michelin-mannetje in je dikke, oncharmante truien, die sneeuw is helemaal niet praktisch, het is altijd glad… Toch zijn er een paar enorme voordelen aan de winter. Pepernoten, borstplaat, oliebollen, ouderwetse erwtensoep. De winter is het seizoen om culinair te genieten!

En daar speelt 24Kitchen – de eerste Nederlandse foodzender die 24 uur per dag en 7 dagen per week uitzendt – handig op in met hun nieuwe kookboek. Samengesteld door de chefs van 24Kitchen, waarvan Rudolph van Veen natuurlijk de bekendste is.

Winterkookboek: wat kun je van dit boek verwachten?

Het Winterkookboek biedt inspiratie voor alle eetmomenten die de winter rijk is. En niet alleen bovenstaande.

Wat dacht je van amandelspijs, draadjesvlees (hoewel die van moeders het lekkerst blijft), gevulde speculaas, winterse vijgensalade, worstenbroodjes, kir royal, gevulde kalkoen, kerstbrood, koekhuisjes, peperkoekmannetjes, champagnetaart, glühwein, hartige beignets, witlofstamppot en natuurlijke kaasfondue?

winterkookboekInderdaad: dit boek heeft alles in huis. Van koekjes tot taart. Van voorgerechten tot nagerechten. Van soepen tot salades. Van inspiratie voor Sinterklaasavond tot chique kerstdiners. Van klassiekers uit de wintersportlanden tot ideeën voor het nieuwjaarsbuffet. Van feestelijke drankjes tot lekkers voor na een lange boswandeling.

En verder…

Wat je verder nog kunt vinden in dit boek?

  • Bij veel recepten persoonlijke tips van de chefs, om het je nog makkelijker te maken of voor meer variatie
  • Omdat het oog ook wat wil: naast geweldig beeld van de gerechten heerlijke winterse plaatjes
  • Een handige indeling per gebeurtenis (Sinterklaas/Kerst/Oud & Nieuw)

Wil jij deze winter de lekkerste gerechten op tafel zetten of kun je nog wel wat inspiratie gebruiken voor je kerstmenu? Het Winterkookboek is nu te verkrijgen voor € 24,95.
Bestel dit boek op Bol.com >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *