Kerst-gourmetten nieuwe stijl

Door  |  0 reacties

Ben je dol op gourmetten, maar wil je deze kerst eens wat anders dan die kleine bakjes? Dinner 4 All is wat ons betreft de ideale manier voor geslaagde kerst-gourmetten.

Dinner 4 all is een relatief nieuw product van de bekende fabrikant Princess. Het is een nieuwe, unieke manier om met elkaar te gourmetten: gezellig samen en toch een beetje individueel.

Kerst-gourmetten met Dinner 4 all: hoe werkt het?

Heel simpel. De Dinner 4 All-set bestaat uit vier aardewerken borden, met ieder een eigen bakplaat. Of deze bakplaat bereid je je eigen gerechten, op een persoonlijke manier. Je eigen marinade, je eigen kruide, zonder dat iemand er last van heeft. In het midden vind je één aardewerken serveerschaal. Hierop kun je de ingrediënten voor jouw kerst-gourmet plaatsen. Onder de aardewerken schaal vind je een 4-voudige stekkerdoos, waar alle borden op aangesloten kunnen worden,

Extra light!

De kilo’s vliegen er snel aan met kerst. Maar met deze vorm van kerst-gourmetten heb je daar opeens een stuk minder last van. Op de bakplaten is namelijk geen boter of olie nodig en je gourmet dus extra light. Weer wat ruimte voor een lekker toetje dan maar?

Ook handig!

  • Alle bakplaten zijn voorzien van een anti-aanbaklaag en makkelijk schoon te maken
  • Alle aardewerken delen zijn vaatmachine bestendig en zijn apart verwijderbaar van de hele set

Zie jij dat kerst-gourmetten nieuwe stijl wel zitten? Dinner 4 All is verkrijgbaar in de webshop van Cook & Co.
Ga naar Cookandco.nl >>

P.S. Niet het meest flitsende filmpje, maar het geeft wel een goede indruk van wat Dinner 4 All nu precies is.

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *