5x kerstcadeautjes inpakken

Door  |  1 reactie

Wat is er leuker dan kerstcadeautjes ontvangen? Kerstcadeautjes geven. Met name door de voorpret: eerst bedenken wat je wilt geven en dan je kerstcadeautjes inpakken. Op een zo mooi mogelijke manier.

Kun jij wel wat ideetjes gebruiken voor het inpakken van jouw kerstcadeautjes? Wij gingen speciaal voor jou op zoek naar unieke manieren om kerstcadeautjes in te pakken. Kies e favoriet (of probeer ze gewoon allemaal uit als je veel kerstcadeautjes hebt).

Rood, rood en… rood!Kerstcadeautjes inpakken: rood

Op de blog The Sweetest Occasion doen we regelmatig leuke ideeën op. Zoals deze traditionele rode verpakkingen, die eigenlijk vrij weinig tijd kosten. Dus ideaal tijdens de drukke weken voor kerst.

Wat heb je nodig? Rood/wit maskingtape, rode divine twine & karton om je eigen cadeaulabels te maken. Vergeet ook niet kraft-inpakpapier of cadeauzakjes.

Bekijk meer voorbeelden van The Sweetest Occasion >>
 

Kleurrijke kerstballenKerstcadeautjes inpakken: kerstballen

Wat heb je nodig om je cadeautjes net zo leuk in te pakken als die hiernaast? Gekleurd papier, passend bij de labels uiteraard. Schaar en draad. Kraaltjes om het draad mee op te vrolijken.

De cadeaulabels download je gratis, die hoef je alleen nog maar even te printen om af te wijken van alle traditionele kerstkleuren. Leuk toch?

Download de cadeaulabels gratis op Fellowfellow.com >>

 

Borduur je rotKerstcadeautjes inpakken: borduren

Zo simpel, maar oh zo leuk, en je hebt er weinig voor nodig. Voorzie jouw pakjes van een geborduurde, kerst-gerelateerde afbeelding.

Meer dan een naald en draad in de gewenste kleur heb je niet nodig. Ofwel: een beetje extra tijd. Maar is het niet leuk?

Bekijk meer inspiratie bij ‘A little empty room’ >>
 

Persoonlijk & eenvoudigKerstcadeautjes inpakken: persoonlijk

Cadeautjes voor mannen? Ze houden ongetwijfeld niet van teveel tierelantijnen en strikjes.

Maar wat dacht je van sjiek goud kraftpapier, met in grote letters hun naam? Als je dan die letters ook nog eens uitknipt uit leuk papier (denk aan muzieknoten voor een gitarist, landkaarten voor een reiziger) dan zit je helemaal goed. Persoonlijker kan niet!

Bekijk meer voorbeelden op de weblog ‘Bugs & fishes’ >>

 

Het leukste inpakpapierKerstcadeautjes inpakken: kerstpapier

Soms zijn strikjes, cadeaulabels en andere fratsen helemaal niet nodig. Bijvoorbeeld als het inpakpapier zoooo mooi is, dat slechts dit papiertje al zorgt voor feestelijkheid.

En dit papier is alles behalve typisch kerstmis: geen glimmers, geen rood/wit/groen, geen geijkte figuurtjes. Maar maakt dat hem juist niet leuk!

Bestel dit kerstpapier in de webshop Not on the highstreet >>

Nog meer inspiratie op doen? Kijk eens op mijn persoonlijke Pinterest-board met allemaal ideeën voor het inpakken van cadeautjes.

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

1 reactie

  1. Daphne

    10 december 2013 at 23:26

    Leuk! Ik hou er wel van om creatief aan de slag te gaan met inpakken. Momenteel zweer ik bij zwart inpakpapier met blauwe, rode of roze washitape 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *