Kom in vakantiesferen: met korting naar de Vakantiebeurs

Door  |  0 reacties

We hebben het eerste ijs al van de autoramen mogen krabben. Pittige herfststormen legden het treinverkeer plat en zorgden voor de nodige stormschade. Is bij jouw het zomer- en vakantiegevoel ook ver te zoeken?

Er is niets fijner dan – zeker in de winter! – wegdromen over zonnige vakantiebestemmingen voor je volgende vakantie. En dat kun je binnenkort dan ook doen, van 15 t/m 19 januari op de Vakantiebeurs in de Jaarbeurs in Utrecht.

Ontdek de wereld op de Vakantiebeurs

Naast de gebruikelijke informatie over vakantiebestemmingen is de vernieuwde Vakantiebeurs meer dan voorheen een ware ontdekkingsreis. Onder het motto ‘Ontdek je wereld’ biedt de Vakantiebeurs voor het eerst de mogelijkheid verschillende themawerelden te ontdekken.

De thema’s Ontdek, Actief, Zien, Samen, Vaar en Buiten zorgen ervoor dat elk type vakantieganger hier ideeën kan op doen voor zijn of haar volgende reis. Ben je een avonturier die van verre bestemmingen houdt dan is de themawereld Ontdek echt iets voor jou. Houd je meer van met familie en vrienden op de camping staan, dan haal je je hart op in de themawereld Samen.

Meer dan een dagje uit

Dankzij de honderden exposanten die ook dit jaar weer aanwezig zullen zijn is de Vakantiebeurs meer dan een dagje uit. Door je te oriënteren op het uitgebreide aanbod aan mogelijkheden weet je zeker waar voor je geld te kiezen. Of je nu minder op vakantie gaat en in eigen land blijft of gaat voor bountystranden aan de andere kant van de werled.

Behalve je goed te kunnen oriënteren en laten informeren over bekende en onbekende bestemmingen zijn er ook nog genoeg andere dingen te beleven. Zo kun je je smaakpapillen laten kennismaken met de meest uiteenlopende culinaire verwennerijen. Ook is het mogelijk mee te doen aan fotografie workshops. Zodat de foto’s van je volgende vakantie nog mooier worden dan die van de vorige vakantie. Uiteraard zijn er ook tal van speciale beursaanbiedingen voor je.

Met korting naar de Vakantiebeurs 2014

Bestel jij jouw kaartje voor de Vakantiebeurs voor 27 december dan ontvang je maar liefst € 4,- korting in de voorverkoop. Je betaalt dan slechts € 15,50 i.p.v. € 11,50.

Laat je bezoek aan de Vakantiebeurs het begin van je volgende vakantie zijn.
Bestel jouw Vakantiebeurs-kaartjes met korting >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *