Het Grote Stamppot Boek: unieke stamppotrecepten

Door  |  0 reacties

Na het succes van Maak van de noot een deugd, een geweldig kookboek met pepernoot-recepten, komt uitgeverij Loopvis nu met een nieuw (en net zo leuk!) kookboek: Het Grote Stamppot Boek. Een must voor iedereen die dol is op winterse maaltijden!

Eerlijk is eerlijk: we vinden stamppotten lekker, maar daar blijft het dan ook wel bij. We hebben zo vaak boerenkoolstamppot en hutspot gegeten dat het voor ons niet meer is geworden dan een doordeweekse maaltijd. Dachten we. Tot we de recepten uit Het Grote Stamppot Boek gingen uitproberen. In dit boek vind je namelijk niet de doorgewinterde stamppotten, maar verrassende recepten met winterse ingrediënten als rookworst en boerenkool.

Officieel heet het boek overigens Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten, maar dat vinden we net een mond te vol.

Het Grote Stamppot Boek: dit kun je verwachten

Het boek, dat misschien nog wel leuker is voor kinderen dan voor ouders, biedt je 208 pagina’s vol kookplezier:

  • Meer dan veertig heel bijzondere stamppotrecepten.
  • Paspoortjes van ruim dertig groentesoorten, bomvol interessante weetjes. Inclusief vergeten groenten.
  • Grappige, eenvoudig uitvoerbare experimenten voor kinderen (maak je eigen groenteverf, haargel of superstinkscheetwondermiddel)

En natuurlijk snappen we dat je heel benieuwd bent naar die veertig bijzonder stamppotrecepten. Enkele voorbeelden dan maar? Voor kinderen: prinsessenstamppot, stamppot Halloween en zeemonster stamppot. Voor volwassenen: rookworstmayonaise, boerenkoolchips (zie het filmpje hieronder), worteltompouce, de perfecte aardappelpuree,

Wat anderen vonden van Het Grote Stamppot Boek

Het Grote Stamppot Boek: unieke stamppotrecepten

  • “Is het mogelijk om van je geloof te vallen? Om van een fervent tegenstander van een bepaald gerecht, bekeerd te worden tot liefhebber? Na het lezen van dit boek kunnen we volmondig bekennen dat dat het geval is.” – Smulpaapje.nl
  • “Wat issie gaaf! Eeen enorm (echt groot) kookboek vol met hele handige tips maar ook bijzondere gerechten. Super leuk voor beginners, maar zeker ook een fijn cadeau voor kookliefhebbers!” – Winkelvanpapier.nl

Het Grote Stamppot Boek, jouw kookencyclopedie voor komende winter, bestel je voor € 24,95 op Bol.com.
Ga naar Bol.com om te bestellen >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *