Zwevend kastje: eyecatcher in je slaapkamer

Door  |  0 reacties

Gezocht: handige man om zwevend nachtkastje te maken. Twee rechterhanden afwezig, instructie & materialen aanwezig.

Wie eerder op zoek is gegaan naar een geschikt nachtkastje, zal het ongetwijfeld met me eens zijn: het vinden van een nachtkastje is een hel! Ze zijn te burgerlijk & saai, of enorm duur. Of te groot, of juist weer te klein. Ze zijn niet praktisch of juist te praktisch. En nee, ik ben niet te kritisch. Maar zo ben ik dus ooit wel eens twee jaar nachtkastje-loos geweest omdat ik gewoon geen geschikte kon vinden.

Had ik toen maar Pinterest gehad en dit zwevende nachtkastje eerder ontdekt. Zo simpel, betaalbaar en ook nog eens een eyecatcher in je slaapkamer. Het enige dat je er voor nodig hebt is twee rechterhanden (die ontbreken bij mij!) en de materialen. Geen lastige Ikea-instructies, een eenvoudig online stappenplan.

En de benodigdheden vallen enorm mee (geschikte plank hout, houtlijm, stevig touw, een haak om hem te bevestigen, een S-haak en één en ander aan gereedschap). Dat is nog eens een voordelig nachtkastje!

Bekijk de instructies voor dit zwevende nachtkastje >>

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *