9x mooie, toffe & vrolijke koffers

Door  |  0 reacties

De zomervakantie komt eraan. En dus ook de tijd om reisaccessoires te kopen. Vrolijke koffers die je nooit meer kan missen op de bagageband bijvoorbeeld. Door de kleuren, de prints of het unieke design.

Vroeger had ik zo’n standaard grijze koffer. Zo eentje als half Nederland had. Als je een gelijkwaardige koffer op de band zag liggen, moest je op het labeltje kijken of hij wel van jou was. Ik sprintte ook altijd naar de bagageband, bang dat iemand anders er eerder was en zich zou vergissen in de koffer. Weg mooie kleren! (tijdelijk dan, maar dat is al erg genoeg)

Sinds een aantal jaar heb ik een knaloranje koffer & de angst is verdwenen. Geen andere reiziger die zo’n koffer heeft. En grote kans dat jij daar ook geen last van hebt als je kiest uit een van deze vrolijke koffers. Succes met kiezen uit deze (harde) koffers!

9x vrolijke koffers

Alles over deze toffe & vrolijke koffers

1. Suit Suit is misschien wel één van de mooiste koffers van dit moment. Wat dacht je van dit Fabulous Fifty-model?

2. Opvallen is een understatement met deze iconen-koffer. Wedden dat je er zelf uren naar kunt blijven kijken voor je alle icoontjes hebt gezien. Je gaat er nog net niet scheel van kijken.

3. Als hondenliefhebber kun je deze bulldog-koffer natuurlijk niet links laten liggen. Geniaal!

4. Zoals gezegd: oranje valt zonder twijfel op op de bagageband. Wat dacht je van deze social media-koffer? <3

5. Dol op dierenprintjes? Check deze unieke zebra-koffer, die ook nog eens heel betaalbaar is.

6. Na het maken van dit artikel was ik nog meer fan van het merk Saxoline dan ik al was. Deze vrolijke koffer vol gekleurde deuren brengen me direct in de juiste vakantiesfeer.

7. Jeugdsentiment, nog een ogenblik geduld a.u.b. met deze storings-koffer.

8. Waarom deze koffer? Deze kun je toch niet laten liggen met zo’n knallende kleur en chique uitstraling.

9. Als diehard online media goeroe zou je denken dat ik niets met papier heb. Integendeel: het liefst lees ik nog de krant, tijdschriften en boeken van echt papier. Deze krantenkoffer sluit daar helemaal bij aan.

Hoe opvallend die oranje koffer van me ook is, ik denk dat ik hem toch maar eens ga inruilen. Voor welke zou jij gaan?

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *