Oud boeken of geurkaars?

Door  |  2 reacties

Ben jij ook zo’n bookaholic en vind je de geur van oude boeken ook zo geweldig? Schaf dan nu direct deze geurkaars aan.

Mijn vriend verklaart me voor gek als ik uitstap als hij de auto vol tankt. Ik hou van de geur van benzine. Net als de geur van lijm, dan voel ik me meteen weer dat kleine meisje op de basisschool tijdens handenarbeid. Maar het meest vrolijk word ik – als boekenliefhebber – nog altijd van de geur van oude boeken. Muf? Misschien. Toch word ik instant happy als ik oude boeken ruik.

Oude boeken geurkaarsFysieke boeken: ik blijf er een liefhebber van, ook al kunnen we tegenwoordig niet meer om de e-books heen. Maar god, wat mis ik de ezelshoren die ik altijd vouwde om te onthouden waar ik was. En dan mis je ook nog die geweldige boekengeur. En gelukkig was ik niet de enige: Frostbeard Studio dacht er kennelijk niet zo over.

Op hun Etsy-pagina vond ik deze geweldige kaarsen met – door het gebruik van hout, muskus, witte thee & krantenpapier – de geur van oude boeken. Finally! De kaars mag dan zo’n € 11,- excl. verzenden kosten, hij brandt wel maar liefst 70 uur.

Zet hem aan, pak je e-reader erbij en het is net of je een echt boek in je handen hebt.

Ga naar Etsy voor meer informatie >>

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

2 reacties

 1. Annelies@Boekboetiek

  16 juni 2014 at 20:31

  Ik hou ook wel van de geur van oude boeken 🙂

  • Samantha

   11 juli 2014 at 16:39

   Ik kwam onlangs een nieuw geurkaarsen merk tegen. Sense Candles. Heb er meteen twee besteld. De vanille en de tropical paradise. Heerlijk 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *