Een vakantie vol goedkope e-books

Door  |  0 reacties

Op zoek naar goedkope e-books voor je vakantie? Elf uitgeverijen slaan de handen in één en komen met een te gekke zomer-actie.

Hoewel e-books steeds goedkoper worden, hebben uitgevers nog een grote slag te gaan. De digitale variant vinden veel lezers nog te duur ten opzichte van de papieren variant. En dat maakt dat de e-books nog steeds niet de wereld veroveren. Maar wie weet komt daar nu verandering in met een eerste stap vanuit de uitgevers…

Elf uitgever zetten deze zomer opnieuw veertig bestsellers in het zonnetje door de prijs te verlagen naar slechts € 7,99. Zo wordt het nog eens leuk om nieuwe boeken te bestellen voor je zonvakantie. En zo kun je wel heel voordelig aan je zwembad genieten van de beste thrillers, romans en waargebeurde verhalen.

Welke goedkope e-books zijn er in de aanbieding?

Van 1 juli t/m 1 september 2014 zijn maandelijks 20 verschillende bestsellers tijdelijk in prijs verlaagd. De aanbiedingen voor augustus zijn nog niet bekend, maar in juli kun je van o.a. de volgende titels goedkope e-books bestellen:

Extra bijzonder: het momenteel zo populaire boek De wonderbaarlijke reis van de fakir die opgesloten zat in een IKEA kast is nu ook al in de aanbieding. Hoewel ik deze roman zelf nog niet hebben gelezen (maar binnenkort dus wel!), lees ik er niets dan goede recensies over.

Zeg ‘ja’ tegen goedkope e-books

Sla je slag en sla die goedkope e-books in! Want als het een succes wordt, gaan de uitgevers dit misschien wel vaker doen. En zeg nu zelf, daar zeg je toch geen ‘nee’ tegen? Dan kan je die dikke boeken zoals je hierboven ziet thuis laten en heb je mooi ruimte voor een extra paar schoenen in je koffer.

Meer informatie over de goedkope e-books? Kijk op Vakantielezen.nl >>

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *