Fan van Roomblush

Door  |  0 reacties

Net ontdekt en nu al fan: Roomblush, een kleurrijk maar eenvoudig interieurlabel. Tijd voor een make-over?

Hoe Roomblush ontstond

Roomblush is een ‘kindje’ van grafisch ontwerper en interieur stylist Eline Rousseau uit België. Ze startte een eigen behanglijn en deze bleek zo succesvol dat het snel uitgroeide tot een eigen interieur-label. Haar ontwerpen komen vooruit uit haar passie voor kleur en dagelijkse inspiratie. Ze combineert eenvoudige dingen met unieke voorwerpen en creëert zo een tijdloze maar eigentijdse collectie. En uiteraard mogen pastelkleuren in de nieuwe collectie niet ontbreken.

Het doel van Eline

Eline wil niet alleen iedereen inspireren die dol is op interieur, ze wil je ook uitdagen om anders te zijn. Om uit te vinden wat je echt mooi vindt en dit ook toe te passen in je dagelijkse leven. Zoals ze dat zelf ook deed toen ze startte met haar behanglijn. Durf patronen te combineren, durf te knallen.

Roomblush

Wij zijn verliefd bij het zien van de collectie van Roomblush.
Ga naar de website om alle producten te bekijken (of kopen!) >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *