Must have: Instagram-notitieboekjes

Door  |  2 reacties

Deel jij je leven graag via Instagram én ben je dol op producten die je kunt maken van je favoriete Instagram-foto’s? Check deze übertoffe Instagram-notitieboekjes (die je ook kunt winnen!).

Mijn twee grootste verslavingen? Instagram (niet gek als fotograaf!) en stationery. Het is dus niet gek dat mijn hart harder ging kloppen toen ik de Instagram-notitieboekjes van Fabstagram ontdekte. Fabstagram staat al langer bekend als de ideale website om Instagram-producten te bestellen, maar de notitieboekjes zijn nieuw. Tijd om te testen!

Instagram-notitieboekjes getest!

Een kind kan de was doen: binnen vijf minuten heb jij eigen Instagram-notitieboekje ontwerpen. Kies uit een van de templates, maak contact met je Instagram-account (of zelfs Facebook) en je kunt gaan slepen. Soms heb je enig geduld nodig, bijvoorbeeld als je wilt bladeren naar een oude foto. Maar hey, alles voor het perfecte ontwerp!

Is jouw ontwerp naar tevreden, staan alle foto’s waar je ze wilt hebben? Met één druk op de knop is jouw Instagram-notitieboekje besteld (die knop kun je overigens ook later indrukken, al jouw ontwerpen worden opgeslagen in jouw persoonlijke gallery). Lang hoef je ook niet te wachten: binnen zes uur kreeg ik de melding dat mijn notitieboekje (en oké, ook de magneetjes) al waren verzonden. Op de website staat als richtlijn 2 tot 3 dagen, lucky me!

Als een kind zo blij open ik de volgende dag mijn pakketje. Om verliefd te worden op mijn handzame Instagram-notitieboekje. Die gaat direct mijn handtas in om al mijn ideeën voor Like & Love (it!) in op te schrijven.

Praktisch!

Instagram-notitieboekjesDe Instagram-notitieboekjes – die stiekem een beetje doen denken aan Moleskine, maar nog veel leuker zijn – zijn in één variant verkrijgbaar. Handig voor mensen die niet kunnen kiezen.

Nog wat extra details. Formaat: A6 (14 x 9 cm). Aantal pagina’s: 80. Papier: gelinieerd. Kaft: hardcover.

Wat je er voor betaalt? Per boekje € 19,95. Hiervoor wordt hij gratis thuisbezorgd. Fabstagram hanteert daarnaast een 100% tevredenheidsgarantie: bevalt het boekje je je niet, dan krijg je je geld terug.

Win, win, win!

Helaas, deze winactie is reeds verlopen. De winnaars zijn al bekend gemaakt. Ga naar onze win-pagina voor andere leuke acties.

P.S. Je bent gewaarschuwd: grote kans dat je je ook laat verleiden door de toffe iPhone-cases en koelkastmagneten die je hier kunt bestellen.

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

2 reacties

  1. Aukje

    8 augustus 2014 at 08:53

    Wauw, dat zijn wel heel erg leuke en persoonlijke notitieboekjes. En ik durf niet op de site te gaan kijken. 🙂

  2. Marja

    23 augustus 2014 at 00:12

    Ik wil graag mijn zelf gemaakte “kunst” in het boekje samen bundelen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *