Dopper: handig & hip waterflesje

Door  |  1 reactie

Vind jij het ook zonde om telkens flesjes water te kopen en weg te gooien? Koop dan de volgende keer een Dopper! Dopper is een mooi duurzaam flesje, bedoeld om kraanwater in mee te nemen. Het flesje ziet er hip uit en heeft een handige dop die als bekertje is te gebruiken.

Met temperaturen als die we de afgelopen weken hebben in Nederland is het belangrijk om voldoende vocht binnen te krijgen. We vertelden eerder al over Vlesje, maar hebben nog zo’n mooi (en handig!) waterflesje voor je gevonden: Dopper.

Design waterfles

Het bijzondere ontwerp van de Dopper is beloond met een eervolle vermelding van de jury van de Red Dot Design Award 2013, een gewilde design prijs. De filosofie achter het ontwerp is water op een voetstuk plaatsen door de dop te gebruiken als bekertje. Deze design waterfles is van BPA vrij materiaal en wordt klimaatneutraal geproduceerd. Door de grote opening is het flesje makkelijk met een afwasborstel schoon te maken, maar als je geen zin hebt om af te wassen stop je ‘m gewoon in de vaatwasser.

De Dopper Original (500 ml) kost € 12,50 en is verkrijgbaar in het wit, groen, blauw, oranje, roze en rood (limited edition). Er is ook een stoere Dopper Steel (800 ml) gemaakt van roestvrij staal, deze versie kost € 27,50.

Stichting Dopper Foundation

Dopper promoot het gebruik van kraanwater, draagt bij in het verminderen van de berg plastic afval én steunt goede doelen. Via Stichting Dopper Foundation wordt 10% van de verkoopopbrengst gedoneerd aan waterprojecten in Nepal en andere lokale projecten van Simavi. Met aanschaf van de Dopper heb je een mooi duurzaam flesje en draag je bij aan het slaan van waterputten en aanleggen van schone wc’s en waterleidingen in ontwikkelingslanden.

Even water bijtappen?

Dopper waterflesjeBen je op pad en is je Dopper leeg? Met de gratis Dopper app check je heel makkelijk waar je in de buurt gratis water kunt tappen. De app stippelt zelfs een route uit naar de dichtstbijzijnde watertap. Dit kan een openbare watertap zijn, maar ook een restaurant of een winkel waar je even wat kraanwater mag bijtappen.

Gepersonaliseerde Dopper

Wil je jouw Dopper nog specialer maken? Dat kan! Het is mogelijk om een gepersonaliseerde Dopper te laten maken door bijvoorbeeld een mooie foto of een (bedrijfs)logo op de dop te laten drukken. De extra kosten hiervoor bedragen € 4,50.

Bestel hier je (gepersonaliseerde) Dopper >>

Reacties

Jo (32) raakt niet uitgepraat over hardlopen en bezoekt graag concerten en festivals. Ze houdt van lekker eten & drinken, lezen en schrijven. De zon en mooie duurzame producten maken haar blij. Ze is nog lang niet uitgereisd en is dol op sushi en NYC.

1 reactie

  1. Marieke

    8 augustus 2014 at 08:47

    Wat leuk! Ik koop meestal flesjes water, die ik dan steeds bijvul, maar die blijven niet heel mooi. Misschien moet ik toch maar eens overwegen om zo’n fles te kopen (:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *