Kerst in huis! 9x gratis kerstposters

Door  |  1 reactie

Als je denkt aan kerst in huis denk je direct aan een kerstboom. Of aan flikkerende lichtjes en heel veel kaarsen. Maar waarom geen mooie posters in de gang of boven je bank? We gingen op zoek naar de mooiste gratis kerstposters. Omdat kerst al duur genoeg is…

Het is geen geheim dat ik gek ben op printables. Een groot deel van mijn pins op Pinterest zijn printable-gebonden. En ook op Like & Love (it!) ga ik regelmatig los. Eerder deelde ik bijvoorbeeld gratis posters, Sinterklaas printables en gratis to do lijsten.

Ook voor kerst ging ik weer op zoek naar toffe printables. Voor dit artikel sloeg ik mij een weg door de vele gratis kerstposters die er online worden aangeboden. Een hele klus om de negen mooiste te selecteren. Maar het is me gelukt. Jij hoeft nu enkel nog te downloaden & te printen. En natuurlijk kun je ze naar wens inlijsten.

Gratis kerst posters

Alles over deze gratis kerstposters

1. Dol op kerstmuziek? Landee maakte posters aan de hand van kerstmuziek, met vooral een mooi gebruik van typografie. Je kunt ze afdrukken tot 20 x 30 cm en met een simpele Ikea-lijst eromheen heb je een eyecatcher boven je bank.

2. Printables met een krijtbord? Mijn hart gaat er sneller van kloppen. Deze Joy to the world is al uit mijn printer gerold.

3. Voor als je extra gezelligheid wilt met zingende gasten, deze Cheers!-printable. Niet doen als ik kom, ik zing zo vals als maar kan.

4. Voor een vrolijke & kleurrijke kerst download je deze gratis kerstposters.

5. Laat traditioneel kerst los met deze mintgroene rendier-poster.

6. Één van mijn favoriete kerstnummers? Santa Clause is coming to town. Niet verrassend dus dat deze door de selectie van gratis kerstposters is gekomen.

7. Houd jij er ook van als mensen spelen met sierlijke teksten? Download dan deze kerstposter.

8. Eigenlijk als kaart bedoelt, maar als je nu heel veel 10×15 lijstjes ophangt met deze vrolijke mini-posters dan word je toch instant happy.

9. Oké, nog één keer krijtbord dan, alleen al omdat het zo’n geweldig idee is. Bevestig je posters (vier varianten) op een klembord en hang ze gezamenlijk of verspreid door huis op.

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

1 reactie

  1. Nicole

    4 december 2014 at 09:01

    Helemaal top! Ga ze sowieso voor mn project life gebruiken en wie weet inderdaad ook nog ergens ophangen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *