Krijtpapier op tafel: urenlang tekenplezier

Door  |  0 reacties

Men neme een rol papier van 50 meter en een stel krijtjes. Plezier gegarandeerd voor het hele eetgezelschap!

We vonden deze rol van speciaal krijtpapier, welke je kunt gebruiken om tafellopers van te maken. Je kinderen zullen er ongetwijfeld meteen op willen kliederen, maar hey… wacht!

Krijtpapier tafelVeel leuker is het om bijvoorbeeld de namen van je gasten naast de borden te schrijven. Dat is pas een originele manier om de tafelschikking bekend te maken. Weg met de naamkaartjes!

Of krijt de silhouetten van bestek naast de borden. Ook leuk: toepasselijke teksten als Eet smakelijk, en dan in alle talen. Ben je zelf niet zo creatief, dan kun je je gasten tussen de gangen lekker laten doodlen.

Omdat de rol krijtpapier 50 meter lang is – en dat voor omgerekend ca. € 50,- inclusief verzendkosten – is dit papier ook ideaal voor kerst, als de hele familie over de vloer komt. Wie tekent de mooiste kerstboom, of de tofste kerstman?

Ga naar de toffe website Pressed Cotton om dit krijtpapier te bestellen >>

P.S. Ga je binnenkort trouwen? Dan is dit natuurlijk ook supergaaf!

 

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *