Humoristisch kleurboek voor volwassenen

Door  |  0 reacties

De kleurboeken voor volwassenen zijn niet aan te slepen, de een na de andere wordt op de markt gebracht. Dat ze allemaal een beetje op elkaar lijken is echt niet erg, als je maar kunt kleuren. Toch worden we extra blij van die humoristische kleurboek voor volwassenen dat wel net even wat anders is.

Humoristisch kleurboek voor volwassenenIn het gemiddelde kleurboek voor volwassenen vind je abstracte tekeningen, bloemen, vlinders en grachtenpandjes. Dit kleurboek, geïllustreerd door de New Yorkse cabaretiers Ryan Hunter en Taige Jensen, is een verzameling van herkenbare en grappige situaties waar je als volwassenen tegenaan loopt.

Kleur je familieleden in die je op verjaardagsfeestjes hardnekkig negeert door met je mobieltje in je hand te zitten. Of wat dacht je van echtelijke ruzies aan het rand van het bed?

Erg leuk om cadeau te doen, want het kleurboek met maar liefst 64 pagina’s kost slechts € 11,95.

Bestel dit boek op Bol.com >>

P.S. Vind jij deze kleurboeken stiekem veel leuker dan de originele, bestel dan ook de vakantie-versie en de school-versie. Plezier gegarandeerd!

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *