Younger: Alice zet de klok 15 jaar terug

Door  |  1 reactie

Hoewel de tv-serie Younger, van de makers van Sex and the City, nog niet eens in Amerika te bewonderen is, is er al wel een boek gebaseerd op deze komedie. Een boek dat je in één keer verslindt als je fan bent van chicklits.

Op 31 maart 2015 gaat het eerste seizoen van Younger van start in Amerika. Twaalf episodes (of misschien wel langer als ze het verspreiden over meer seizoenen) kun je een kijkje nemen in het leven van Alice, die na een ware metamorfose haar 20-er jaren opnieuw zal beleven…

Waar Younger over gaat

YoungerAlice heeft, na haar scheiding & haar dochter die tijdelijk naar Afrika gaat, maar één wens op Oudejaarsavond: de klok vijftien jaar terugzetten in de tijd zodat ze andere keuzes kan maken in haar leven. Vriendin Maggie speelt als reddende engel, want als Alice er in een slonzige outfit en met grijze haren al jonger uit kan zien dan ze feitelijk is, hoe zou dat dan na een metamorfose zijn?

Verbluffend: met de juiste skinny jeans, high heels, een kleurtje in haar haar en een gezonde dosis make-up kan de 44-jarige Alice zo voor een twintiger door. Tijd om een deel van haar leven opnieuw te doen én dit keer wel de juiste keuzes te maken.

Al snel heeft ze niet alleen een nieuwe liefde, de 25-jarige Josh, maar ook een baan bij een uitgever waar ze eerder op haar leeftijd en huismoeder-status was afgewezen. Ze leeft niet meer in New Jersey, maar in het hippe New York. Maar hoe snel zullen alle leugens Alice achterhalen?

In één adem uit

Deze chicklit is het ideale boek voor in de trein, of voor na een lange dag werken. Voor de momenten waarop je geen concentratie hebt voor een te ingewikkeld boek. Hoewel ik heel benieuwd ben naar de serie ben ik ook bang dat deze tegenvalt: doordat de schrijfster best veel details gebruikt, is het plaatje in mijn hoofd compleet. Nu maar hopen dat deze straks niet tegenvalt…

Titel: Younger
Uitgeverij: Karakter Uitgevers
Prijs: € 14,95

Bekijk Younger op bol.com
(ook verkrijgbaar als e-book)

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

1 reactie

  1. Vivian

    29 april 2015 at 13:12

    Dit lijkt me eigenlijk best een leuk boek, ik hou helemaal niet van chicklits maar deze spreekt me dan wel weer aan!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *