Scott & Bailey

Door  |  1 reactie

Nu de zomeravonden voorbij zijn en het weer tijd wordt om met een dekentje op de bank te kruipen, starten de Nederlandse zenders weer met nieuwe tv-programma’s.

Zaten we vorige week al voor de buis voor de eerste aflevering van Nieuwe Buren (wat vond jij er van?), nu is het tijd voor het derde seizoen van de detectiveserie Scott & Bailey.

Waar Scott & Bailey over gaat

In deze detective- annex politieserie, waarvan de eerste aflevering op 29 mei 2011 werd uitgezonden in Engeland en op 20 februari 2013 in Nederland, draait alles om de twee detectives Rachel Baily & Janet Scott. Beiden zijn ze lid van het Major Incident Team van de politie in Manchester, waar Gill Murray de scepter zwaait. Daarnaast zijn ze, ondanks hun uiteenlopende persoonlijkheden (zo is Rachel impulsief, terwijl Jane eerder subtiel en diplomatiek is), goede vriendinnen.

Ze hebben wel één overeenkomst: hun liefdesleven is alles behalve op orde, ondanks dat Janet getrouwd is en twee kinderen heeft. Rachel heeft net ontdekt dat de man van wie ze dacht te houden getrouwd is…

Wat kun je verwachten van seizoen 3?

Waar seizoen twee eindigde met de moord op Rachel’s getrouwde ex-vriend Nick, kom je er in seizoen 3 achter hoe Rachel – inmiddels al getrouwd met haar nieuwe vriend! – haar onschuld wist te bewijzen en zo ook haar baan als detective wist te behouden.

Janet kampt ondertussen met problemen in haar huwelijk en ze besluiten te gaan scheiden. Maar hoe gaat Janet er mee om als haar ex-man Adrian andere vrouwen leert kennen? En welke invloed hebben alle privé-omstandigheden op de pittige moordzaken waar ze tijdens hun werk mee worden geconfronteerd.

Nieuwsgierig geworden? Seizoen 3 start woensdag 24 september om  21.25 uur op NPO2 >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

1 reactie

  1. Bianca

    18 september 2014 at 21:03

    Ik heb deze series nog nooit gezien! Maar ben wel op zoek naar series om te gaan volgen haha

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *