Rudolph’s Christmas: hét kerst kookboek van 2015

Door  |  0 reacties

Denk je bij Rudolph van Veen alleen aan bakken? Niet doen! Rudolph is ook een geweldige kok en stelde daarom het ultieme kerst kookboek samen voor zowel de kook- als de bakliefhebber. Rudolph’s Christmas bevat ruim 300 pagina’s met originele kerst recepten. Dat worden pas top-kerstdiners.

Voor mij is er een gezelliger feest dan kerst. De voorpret begint al vanaf 6 december (wij zijn er eerder mee, red.), en de week voor kerst is bij mij thuis het feest al volop in gang. Het huis vol familie en vrienden, de kerstliedjes die overuren draaien en het ruikt naar een mix van dennennaalden en versgebakken koekjes. Hoogtepunten van deze periode zijn natuurlijk de kerstdiners.

Wat je kunt verwachten van Rudolph’s Christmas?

Rudolph's Christmas, het kerst kookboek van 2015Door zijn eigen voorliefde voor kerst heeft Rudolph zich dit jaar met hart en ziel gestort op hét kerst kookboek van 2015. En in Rudolph’s Christmas komen dan ook alle momenten voorbij die Kerstmis zo bijzonder maken. Van kerstversiering op school tot de kerstborrel op het werk. Van kerstgebak tot een origineel kerstgourmet. Van klassieke kerstrecepten tot vegetarische recepten. En uiteraard goddelijke desserts.

Rudolph doet er nog een schepje bovenop: hij deelt persoonlijke tips voor een stressvrije kerst en vertelt alles over de etiquette voor een chic kerstdiner. Voor een kijkje achter de schermen en om Rudolph beter te leren kennen, delen zijn vrienden hun persoonlijke kerstverhalen.

Een greep uit de kerstrecepten van hét kerst kookboek van 2015

Aan kerstrecepten in elk geval geen gebrek. Je vindt recepten in tal van categorieën, waaronder ‘Winterse kost om bij op te warmen’, ‘We wish you a veggie Christmas’, ‘Lazy Christmas’, ‘Eetbare kerstkunstwerkjes’, ‘Kerstdiner to go’, ‘I’m dreaming of a light Christmas’ en ‘Versgebakken voorpret’. Daar word je toch al vrolijk van en dan heb je nog geen kerstrecept gezien. Doet ‘ie goed, die Rudolph.

Oké, een kleine greep dan om je een idee te geven! Engelse Christmas Cake, fruit kerstboom, kalkoen kroketjes, kerstkrans, geglaceerde kastanjes, gestoofde pompoen, rode kerstkool, beef Wellington, klassieke kersttriffle, asperge pakketjes, kerstster met caprese, aardappel kransjes, kalkoen strudel… Moet ik nog even doorgaan?

Ik weet uit welk kerst kookboek ik dit jaar ga koken, Rudolph is the best.

Titel: Rudolph’s Christmas
Uitgeverij: Karakter Uitgevers
Prijs: € 29,99

Bekijk op bol.com

Voor deze review stelde de uitgever van het boek een exemplaar beschikbaar. Dit artikel bevat affiliatelinks.

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *