Voor onder de kerstboom! Win een (kerst)kleurboekenpakket

Door  |  1 reactie

We vermoeden dat het een veelgegeven cadeau onder de kerstboom zal zijn: kleurboeken voor volwassenen. En wij doen gewoon mee! We geven een kerstpakket vol kleurboeken weg.

De kleurboekenhype is zo’n succes dat elke uitgever er een slaatje uit wilt slaan. Toch is er voor ons maar één echte kleurboekenuitgeverij; BBNC. Zij zijn bekend van Het enige echte kleurboek voor volwassenen en de vele enige echte kleurboeken die daar op volgden. En elke keer weten ze ons weer te verrassen met nieuwe varianten.

Ben jij nog niet bekend met deze uitgever en haar boeken? Doe dan mee met onze winactie en win een tof kleurboekenpakket met een tintje kerst. Die ligt dan nog voor de kerst op jouw deurmat!

Welke kleurboeken je kunt winnen?

Van BBNC mogen wij een kleurboekenpakket t.w.v. bijna € 35,- met de volgende boeken verloten:

Als bonus krijg je nog De enige echte kerstkleurkaarten voor volwassenen van vorig jaar erbij. Verstuur dit jaar wel erg originele kerstkaarten. Wel binnen de lijntjes kleuren!

Doe mee!

Helaas, deze winactie is reeds verlopen. De winnaars zijn al bekend gemaakt. Ga naar onze win-pagina voor andere leuke acties.

 

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

1 reactie

  1. linda Meester

    20 november 2015 at 16:59

    Wat ontzettend leuk! Ik kleur graag met drie dochtertjes. De oudste moet van juf kleuren voor haar fijne motoriek, daar maken we dan graag een feestje van met leuke afwisselende boeken. Met dit pakket komen we de kerstvakantie wel door en krijgt zij een pluim van de juf

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *